Faktory ovlivňující chuť vína (15. listopadu 2016)
Párování vína s jídlem (26. dubna 2016)
Víno a jeho antioxidační účinky (25. února 2016)
Dekantování vína (9. února 2016)
Odrůdy vín ve Španělsku (4. prosince 2015)
Korek, zátky, uzávěry (10. listopadu 2015)
Druhy dubového dřeva pro výrobu sudů (13. října 2015)
Barikové (dubové) sudy (30. září 2015)
– bez barikových sudu by se španělské víno asi neobešlo, proto se hodí vědět více o tomto zázraku pro zraní vína…
Zrání vína v barikovém sudu (14. září 2015)
– informace proč nějaká vína trají v sudu, proč v sudu z dubového dřeva a proč nějaká vína zrát nemají…
Doporučení pro pití španělského vína (6. září 2015)
– trocha doporučení týkajících se teplot, skladování, dekantace a skla…